Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Zitbaden en Whirlpool Baden

Zitbaden en Whirlpool Baden van sanitairtoppers.nl

 

Ons leven is druk en stressvol en wat is er dan fijner te kunnen ontspannen in een whirlpool om weer tot rust te komen. Wat wilt u nog meer dan in privésfeer alle spanning van u af te laten borrelen en bruisen in de sensatie van uw eigen bubbelbad. Sanitairtoppers.nl heeft wat u zoekt.


Whirlpool Baden zijn er in diverse modellen en mogelijkheden. Zo zijn er 1-persoons baden maar ook meer-persoons whirlpool baden om samen te genieten van de geweldige ervaring die de baden bieden. Comfort en bedieningsgemak staan naast een moderne uitstraling centraal bij de baden. Kiest u voor een acryl bad of een uitvoering in geëmailleerd plaatstaal? Het voordeel van acryl is dat het antislip is en warmer aanvoelt, plaatstaal is echter makkelijker schoon te maken. U kunt kiezen voor de krachtige straal van hydro jets of de meer relaxerende luchtjets. Ook de grootte van het bad moet overeenstemmen met de lengte van de personen die het gaan gebruiken, ga hierbij uit van de langste persoon. Een belangrijke keuze is natuurlijk ook de vorm die u kunt afstemmen op uw badkamer. Hoek, rechthoek, zeskant en nog veel meer, het is er allemaal. Als u tenslotte uw keuze heeft gemaakt, rest u niets meer dan te genieten van de ontspannende werking die een whirlpool biedt.


Ook voor kleine badkamers heeft Sanitairtoppers.nl een passende oplossing. Een zitbad. Dit is een ruimtebesparend en toch comfortabel bad. Zitbaden zijn ook energiebesparend, door de kleinere omvang is er minder water en energie nodig.


Een zitbad is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. U neemt simpelweg een afmeting die overeenkomt met de grootte van uw badkamer. Is uw badkamer erg klein, dan kunt u zelfs kiezen voor een zitbad dat tevens te gebruiken is als douche.


Ook voor mensen die moeilijk in en uit stappen zijn zitbaden ideaal. Kies een zitbad met een deur in een van de wanden met daardoor een lage instap. De deur sluit waterdicht af en veel modellen beschikken over een sensor waardoor de deur niet geopend kan worden als het bad vol is. U kunt zelfs kiezen voor extra luxe bad met whirlpool. Voor senioren zijn er diverse mogelijkheden die naast gemak veel comfort bieden. Lage instap, inloopbaden, speciale afstemming voor rolstoelgebruikers en specifieke maten behoren tot de mogelijkheden.


Wat u ook kiest, met een zitbad bent u van alle gemakken voorzien. U krijgt comfort voor een beperkte ruimte.

 

Lees Meer:  http://sanitairtoppers.nl/bad/whirlpool-baden