Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Van whirlpool baden tot staande toiletten, sanitairtoppers.nl heeft het

Van whirlpool baden tot staande toiletten, sanitairtoppers.nl heeft het

 

 

Binnenkort verhuizen mijn vriend en ik naar onze nieuwe woning. Eindelijk hebben we ons droomhuis gevonden. Een ruime rijtjeswoning in een prachtige nieuwbouwwijk. Gelukkig hoeven we niet te klussen. Het huis is erg goed onderhouden. De vorige bewoners hebben de keuken hooguit 2 jaar geleden compleet vernieuwd en de vloeren en wanden zien er keurig uit. Alleen de badkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken. Gelukkig klust mijn vriend graag en daarom besloten we dan ook op zoek te gaan naar nieuw sanitair.

We zijn onze zoektocht online gestart. Na een paar sites bekeken te hebben, kwamen we op de site van Sanitairtoppers.nl terecht. Een overzichtelijke website met een zeer breed assortiment. Van Whirlpool baden en wastafels, tot aan staande toiletten en radiatoren. We zagen diverse mooie dingen voorbij komen. Hoewel de Whirlpool baden prachtig zijn, ging onze voorkeur uit naar een mooie inloopdouche. De staande toiletten sloegen we over, een wandcloset vinden wij moderner en bovendien is dat met het reinigen van de badkamervloer een stuk praktischer.

Na de gehele website uitvoerig bekeken te hebben, besloten we dat we het gewoon moesten doen. Door online te bestellen, hoefden we de deur niet uit om allerlei bouwmarkten en woonboulevards af te lopen en bovendien konden we de prijzen eerst vergelijken. Het aanbod van Sanitairtoppers.nl bleek verrassend voordelig, dus waarom ook niet? Het zou ons een hoop tijd en geld besparen. We kozen een mooi badkamermeubel met veel bergruimte uit en alle onderdelen voor de inloopdouche. Daarnaast kozen we een wandcloset en een aantal technische onderdelen uit om alles mee te installeren. Na het invullen van onze adresgegevens en het voldoen van de online betaling, ontvingen we een bevestiging van onze bestelling. De eerste stap naar een nieuwe badkamer was gezet!

Het was nu nog slechts een kwestie van de levering afwachten. Mijn vriend is intussen al begonnen met het sloopwerk. Het is nu één grote chaos. Ik kan dan ook haast niet wachten tot het nieuwe sanitair geleverd wordt en we de badkamer kunnen transformeren in een strakke ruimte van alle gemakken voorzien. Ik weet zeker dat het eindresultaat fantastisch zal zijn!