Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Prachtige Staande Toiletten en Glijstangen bij Sanitairtoppers.nl

Prachtige Staande Toiletten en Glijstangen bij Sanitairtoppers.nl

Niemand kan om staande toiletten heen, het blijven de meest voorkomende toiletpotten. In de meeste woningen is er dan ook één te vinden. Voor degene die denkt dat zo’n toilet saai en ouderwets is, heeft het mis. Er zijn tegenwoordig volop moderne uitvoeringen verkrijgbaar die de traditionele klassieke toiletpot in het niet doet verdwijnen.


Staande toiletten zijn er in vele uitvoeringen. Naast de klassieke toiletpot zijn er prachtige gestroomlijnde modellen, elk met een eigen charme. Een designpot is werkelijk een droompot, zeg maar gerust de Mercedes onder de toiletpotten.


U kunt natuurlijk opteren voor het traditionele wit, maar u kunt ook kiezen voor een afwijkende kleur in uw toiletruimte of badkamer. U kunt de kleur afstemmen op de wand- en vloertegels in deze ruimte. Ook de toiletzitting mag niet worden vergeten, u kunt hiermee alle kanten op. Neem eens een leuke designbril om al die gewone brillen te doorbreken. Brildoorbrekend dus!


Welke pot u ook zoekt, u kunt er gerust op zijn dat u hem bij Sanitairtoppers.nl zult vinden. Neem er een die past bij toiletruimte of badkamer en vergeet niet dat het oog ook wat wil. Wijk gerust eens af van het gewone en kies voor kwaliteit. U moet er tenslotte heel vaak gebruik van maken.


Bij Sanitairtoppers.nl vindt u ook een ruimte keuze uit glijstangen. Zo’n stang heeft u nodig om uw douchekop aan te bevestigen. De douchekop kan op elke gewenste hoogte worden vastgezet op de stang. Multifunctioneel dus want op deze manier is het voor elke persoon ongeacht zijn of haar lichaamslengte mogelijk om te douchen.


Glijstangen variëren in lengte van ongeveer 60 tot 90 centimeter. Neem bij het kiezen van een glijstang er een die past bij het interieur van uw badkamer. Net als alle andere accessoires in uw badkamer moet de stang een bijdrage leveren aan de sfeer en uitstraling.


Bij het kiezen van een glijstang kunt u overwegen een complete set te nemen. Met een set met handdouche slaat u twee vliegen in een klap. U heeft direct een mooie bij elkaar passende combinatie. Alle modellen, van eenvoudig strakke modellen tot extra chique uitvoeringen, zijn te vinden bij Sanitairtoppers.nl.