Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Hangtoilet en Badwanden voor Gemak in uw Badkamer

Hangtoilet en Badwanden voor Gemak in uw Badkamer

Het voordeel van een wandcloset is dat het esthetisch beter oogt in de badkamer dan een staande wc. Het lijkt minder compact doordat alleen de pot en het bedieningspaneel zichtbaar zijn. De vloer van de badkamer is makkelijker schoon te maken en het doorspoelen van de wc geeft minder geluid doordat de spoelbak is weggewerkt in de muur.


Kiest u voor een hangtoilet, dan heeft u een ruime keuze uit modellen en designs. Wilt u vlakspoel of diepspoel, met of zonder spoelrand, verstelbaar in hoogte of niet, een verkort model voor kleine ruimte, etc. Verder is er keuze in kleur en wilt u een extra fraaie zitting, dan kan dat ook. Bedieninigsplaten zijn af te stemmen op het design van uw badkamer. Stem uw wc af op uw persoonlijke smaak en het interieur van uw badkamer.


Badwanden worden gebruikt om de badkamer te beschermen tegen wegspattend water als u in een ligbad staat te douchen. U maakt met zo’n scherm van het ligbad als het ware even een doucheruimte. Er zijn veel afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Ze zijn gemakkelijk te monteren en schoon te maken. Ze zijn voorzien van veiligheidsglas en het zelfs mogelijk een beschermlaag te laten aanbrengen, zodat vuil zich niet makkelijk op het glas hecht.


Een badklapwand is nog makkelijker. Ze zijn naar binnen en naar buiten uitklapbaar. Ook deze badschermen zijn eenvoudig te monteren en te reinigen. U hoeft niet in het bad te staan om ze schoon te maken. Bij 2-delige of 3-delige klapwanden is het belangrijk dat het muurprofiel bijgesteld kan worden als het na verloop van tijd wat gaat uithangen door he gewicht. Bij Sanitairtoppers.nl vindt u een ruim assortiment van topkwaliteit voor heel scherpe prijzen.


Een hangtoilet en badwanden zijn onderdelen uit het assortiment van Sanitairtoppers.nl om het  gemak in uw badkamer te verbeteren. Door de grote keuze uit de vele modellen van de wc’s en de schermen, zal het niet moeilijk zijn iets te vinden wat past bij uw badkamerinterieur. Alle producten zijn van een goede kwaliteit, duurzaam, eenvoudig te onderhouden en vaak ook nog eens voor een vriendelijke prijs.


Lees Meer:   http://www.sanitairtoppers.nl/toilet/wandcloset