Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Voor een Vrijstaande Wastafel en Zitbaden Sanitairtoppers.nl hét adres

Voor een Vrijstaande Wastafel en Zitbaden Sanitairtoppers.nl hét adres

Een vrijstaande wastafel steelt echt de show in uw badkamer. Zo’n wastafel is comfortabel en smaakvol. Heel wat anders dan een traditionele wastafel. Deze wastafels zijn er in diverse modellen van klassiek tot in een strakke design look. Een prachtige design wastafel doet het geweldig als hij gecombineerd wordt met een vrijstaande kraan. Dan wordt het een ware eyecatcher.


Bij Sanitairtoppers.nl kunt u terecht voor uw vrijstaande wastafel. U heeft keuze uit een ruim assortiment merken die allemaal topkwaliteit bieden. Kwaliteit en garantie zijn gegarandeerd als u kiest voor een van de mooie exclusieve wastafels die een sieraad zijn voor uw badkamer.


U kunt bij Sanitairtoppers.nl verder ook een keuze maken uit o.a. baden, whirlpools, toiletten en alle denkbare accessoires die qua model en uitvoering te combineren zijn met uw wastafel. Ideaal wanneer u een complete badkamer wilt inrichten.


Zitbaden zijn de perfecte oplossing als u niet veel ruimte heeft in de badkamer, maar toch graag een bad wil. Deze baden zijn compact en nemen dus weinig ruimte in. Ze zijn comfortabel en omdat ze klein zijn, ook zuinig wat water- en energieverbruik betreft.


Een zitbad is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw badkamer, kiest u het bad dat hier het beste bij past. U kunt uw badkamer nog efficiënter gebruiken als u kiest voor een zitbad waarin u ook kunt douchen.


Bent u op leeftijd of bent u slecht ter been, dan kunt ook voor een zitbad kiezen met een lage instap. Deze heeft in een van de wanden een deur zodat u vlot kunt in- en uitstappen. De deur sluit waterdicht af en er zijn modellen met een sensor die er voor zorgen dat de deur niet geopend kan worden als het bad gevuld is. Wilt u extra luxe, dan is een zitbad met whirlpool wellicht een optie voor u.


Sanitairtoppers.nl heeft een mooi assortiment aan comfortabele zitbaden. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en modellen. Net als bij al andere sanitaire producten kunt u rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Bekijk de site en laat u verrassen.

 

Lees Meer:   http://www.sanitairtoppers.nl/bad/zitbaden