Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Toiletzitting gekocht na positieve ervaring met de badwanden Sanitairtoppers.nl

Toiletzitting gekocht na positieve ervaring met de badwanden Sanitairtoppers.nl

 

Het toilet beneden wilde ik graag een beetje ‘’opleuken’’. Het kleinste kamertje in huis was maar een  saaie ruimte en dus leek het me leuk de muren te schilderen en wat accessoires te kopen. Ik ben er een heel weekend mee bezig geweest. De witte muren besloot is taupe te verven en de saaie lamp heb ik vervangen door een heuse kroonluchter. De toiletborstel en toiletpapierhouder heb ik vervangen en ik heb er een grote vaas neergezet en een aantal fotolijstjes aan de muur gehangen. De spiegel met barokke lijst maakte het geheel af. Hoewel ik mijn saaie toiletruimte inmiddels had omgetoverd tot een ruimte met allure, miste ik nog wat.

Omdat mijn vriendin vertelde dat ze onlangs een bestelling had gedaan bij Sanitairtoppers.nl, besloot ik deze site ook eens te bekijken. Zij en haar vriend hadden de badkamer helemaal opgeknapt en waren erg enthousiast over de badwanden die ze daar verkopen. Ze hadden diverse badwanden van verschillende zaken met elkaar vergeleken en die van Sanitairtoppers.nl bleken net iets goedkoper. Ze hebben een mooie wand besteld en die bevalt uitstekend. Ook over de service waren ze zeer positief.

Op de site zag ik werkelijk al het denkbare sanitair voorbijkomen. Badmeubelen, vrijstaande baden, staande toiletten, wandclosets, wastafels, radiatoren en nog veel meer. Er zat vast iets tussen dat ik voor mijn toilet zou kunnen gebruiken. Ineens wist ik het. Ik had een nieuwe toiletzitting nodig. Ik koos voor een witte uitvoering met een sofclose deksel. Dit is natuurlijk veel prettiger. Hiermee zou mijn toiletruimte compleet zijn. Het online bestellen bleek heel eenvoudig en was zo voor elkaar. Ik ontving direct een bevestiging van mijn bestelling.

Het bezorgen van mijn bestelling verliep ook perfect. Ik had de toiletzitting zelfs sneller in huis dan ik verwacht had. Ook het bevestigen ervan was een fluitje van een cent. Het resultaat is fantastisch. Het lijkt nu wel een toiletruimte in een luxe vijfsterren hotel. Wanneer ik over een tijdje ook de badkamer ga opknappen, zal ik ook zeker weer een kijkje nemen op de site van Sanitairtoppers.nl. Waarom woonboulevards aflopen als je ook online kunt bestellen?