Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Van Toiletkranen tot Toiletzitting. Waar op Letten bij het Inrichten Van uw Toiletruimte?

Van Toiletkranen tot Toiletzitting. Waar op Letten bij het Inrichten Van uw Toiletruimte?

Is uw toilet verouderd, of gaat u de badkamer renoveren? Misschien heeft u wel een leuke bonus op kantoor ontvangen en wilt u dit graag in uw woning investeren. De badkamer en toiletruimte kunnen vast wel een opknapbeurt gebruiken. Er zijn vandaag de dag prachtige badkameronderdelen verkrijgbaar. Van baden, wastafels, douchecabines en badwanden, tot douchedeuren, design radiatoren, toiletten en toiletkranen. Zelfs de toiletzitting is inmiddels in duizenden varianten beschikbaar. Het is dus van groot belang dat u weet waar uw wensen liggen en welke stijl voor u het meest geschikt is.


Staand of hangend toilet?


Het grote verschil tussen het staande en hangende toilet is, zoals de namen al aangeven, de manier waarop ze contact hebben met de vloer. Het staande toilet heeft dat wel, terwijl dit bij het hangende toilet niet het geval is. Een hangend toilet laat de vloer juist vrij. Veel mensen vinden dit mooi en daarnaast erg praktisch.


Het staande toilet


Het staande toilet is de klassieker onder de wc-potten. Perfect voor wanneer u een landelijke sfeer in en rond het toilet wenst te creëren. Waar dit type toilet vroeger nog veel water verbruikte, zijn er vandaag de dag allerlei besparende maatregelen genomen waardoor ook dit een zuinig toilet is geworden.


Het hangende toilet


Het hangende toilet zweeft als het ware boven de grond, omdat deze verankerd is in de muur. Dit geeft een ruimer een meer modern gevoel aan uw toilet. Als groot voordeel heeft het dat u zelf de hoogte kan instellen bij de bevestiging van het toilet. Tevens is het zo dat het reinigen van de vloer gemakkelijker is omdat er geen contact is met de grond.


Toiletzitting


Waar vroeger de toiletbril niet meer dan een eenvoudig stuk kunststof was, is het tegenwoordig mogelijk een specifiek karakter aan het toilet mee te geven. Ze zijn beschikbaar in tal van kleuren en materialen. Zo is een houten bril perfect wanneer u en landelijke uitstraling aan het toilet wil geven terwijl prints en patronen juist weer een moderne en persoonlijke look geven.


Vrijstaande wastafel


Ook wastafels hebben grote invloed op het uiterlijk van uw toilet. Ze zijn beschikbaar in metaal, porselein, natuursteen en nog tal van andere materialen. Bijpassende toiletkranen maken het geheel volledig af en verzekeren een uniek uiterlijk van uw toilet. Uw sanitairspecialist voorziet u graag van meer informatie.