Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Van Whirlpool baden en zitbaden tot vrijstaande baden, voordelig bij Sanitairtoppers.nl

Van Whirlpool baden en zitbaden tot vrijstaande baden, voordelig bij Sanitairtoppers.nl

 

Eigenlijk hebben we een ontzettend mooie badkamer. Mijn man heeft een jaar of drie geleden het oude sanitair vervangen en alles opnieuw betegeld. Hoewel we dus uiterst tevreden zijn met de uitstraling van de badkamer, ontbreekt er toch nog een belangrijk onderdeel. Omdat het budget het destijds niet toeliet, hebben we alleen een inloopdouche geplaatst. Deze ziet er prachtig uit en functioneert prima, maar het geeft niet de ontspanning die je ervaart tijdens het nemen van een warm bad. Dit is dan ook wat we misen in onze badkamer. De mogelijkheid na een lange werkdag even tot jezelf komen met de krant of een goed boek.

We hebben wat geld opzij gezet de afgelopen jaren, waardoor het nu wel mogelijk was een bad aan te schaffen. Maar er is zoveel keuze uit soorten en uitvoeringen, dat we besloten online te kijken naar wat voor soort model ons het meeste aanspreekt en wat goed bij ons huidige sanitair past. Al snel kwamen we op de site van Sanitairtoppers.nl terecht. Een zeer uitgebreide webshop met sanitair tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het assortiment baden bleek enorm. Van vrijstaande baden en design baden, tot Whirlpool baden, ligbaden en zitbaden. Ik wist niet eens dat er zitbaden bestonden, maar dit bleken kleine badkuipen te zijn waar je alleen in kunt zitten. Zeer geschikt voor mensen met een kleine badkamer of voor ouderen.

Omdat de stijl in onze badkamer modern is, wilde ik dolgraag een vrijstaand bad. Mijn man had echter meer interesse in de Whirlpool baden. Uiteindelijk kozen we voor de gulden middenweg. Een vrijstaand bad mét bubbels! De strakke designkraan maakt het geheel compleet. Ik zag het al direct voor me. Een warm bad vol schuimbubbels en een glaasje wijn en misschien zelfs een muziekje op de achtergrond. Maar voordat ik helemaal kon wegdromen, moesten we de knoop doorhakken. Verder kijken of bestellen? We wisten zeker dat we een dergelijk bad nergens goedkoper zouden kunnen krijgen. We besloten er dan ook niet langer mee te wachten maar ons droom bad te bestellen. Het online bestellen bleek heel eenvoudig en was dan ook zo voor elkaar. Binnenkort zou onze badkamer dan eindelijk helemaal compleet zijn!