Zitbaden.jouwweb.nl
Home » De Voordelen van Douchegoten en een Douche wc

De Voordelen van Douchegoten en een Douche wc

Welke afvoer voor een inloopdouche?


Douchegoten worden gebruikt bij inloopdouches welke geen douchebak hebben. Deze goot wordt in de vloer verwerkt om het water af te voeren tijdens het douchen. Het zijn vaak zeer fraai vormgegeven exemplaren van sterke kwaliteit die gebruikt worden.


Welke soorten douchegoten zijn er?


Deze goten zijn er in heel eenvoudige profielversies tot en met fraai en ingenieus uitgevoerde designexemplaren. Er zijn speciale goten waarin men kan doortegelen, zodat het bijna niet opvalt dat er een afvoer in de vloer is verwerkt. Veel van deze goten zijn vervaardigd van duurzaam materiaal als roestvrij staal. In het metaal kunnen mooie profielen verwerkt zijn die in sommige gevallen niet ver van modern designkunst verwijderd zijn. Helemaal opvallend wordt het wanneer men er ook nog eens een accentuerende verlichting in gebruikt.


Waar kan men deze afvoeren vinden?


Een bezoek aan de website van Sanitairtoppers.nl is voldoende om een geweldig assortiment van afvoergoten te vinden, van simpel tot extra luxe ontwerpen. Het zal dan ook niet moeilijk zijn een geschikt exemplaar te vinden, dat niet alleen efficiënt is, maar ook de douche mooi afwerkt.


Toilet en bidet in één                           

          

In Azië al heel lang populair, doet het nu ook op de Europese markt met succes zijn intrede: de douche wc, een combinatie van toilet en bidet. In plaats van toiletpapier te gebruiken, reinigt dit toilet het onderlichaam met een warme straal water. Hygiënisch en comfortabel, u staat met een weldadig schoon gevoel weer op van uw toilet.


Hoe werkt het?


Er zijn complete sets: een toilet met een geïntegreerde douchefunctie. Met een druk op de knop van het zijpaneel of met een afstandsbediening, komt een verborgen douchearm tevoorschijn die zorgt voor een warme waterstraal. Er zijn uitvoeringen met complete wellness functies. Daarnaast zijn er opzetbrillen met diverse functies. U mag denken aan elektrische bediening van deksel en zitting, instelbare water-, fohn- en zitting temperatuur, instelbare waterstraal, zelfreinigende douchearm en last but not least, een nachtlicht.


Waar is zo’n wondertoilet te krijgen?


Natuurlijk bij Sanitairtoppers.nl waar u alles kunt vinden op sanitair gebied. De douche wc is te verkrijgen als staand toilet of wandtoilet. Zoals gebruikelijk kunt u kwaliteit en duurzaamheid verwachten, zodat u ongeacht uw keuze lang kunt genieten van uw aanschaf.