Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Wastafelkraan of Toiletzitting nodig? Bij Sanitairtoppers.nl slaagt u altijd

Wastafelkraan of Toiletzitting nodig? Bij Sanitairtoppers.nl slaagt u altijd

Wilt u een wastafelkraan dan zijn er legio mogelijkheden. Taps met draaibare uitloop, staand op de wasbak of vanuit de muur. Vanuit de wand is makkelijker in onderhoud. Staande taps zijn wat voordeliger en eenvoudiger te monteren.


Wilt u de koud en wam waterstroom apart bedienen, kies dan voor een tweegreepstap. Het voordeel van eengreeps is dat u met een hand watertemperatuur en –stroom kunt bedienen. De technologie is tegenwoordig zo goed ontwikkeld, dat comfort en nauwkeurige bediening perfect zijn. Met een hoge uitloop creëert u ook nog eens extra bedieningsgemak en het staat stijlvol. Een draaibare uitloop is vooral handig bij het wassen van de handen of het gezicht, deze kan makkelijk naar de zijkant worden geduwd. Er zijn tevens speciale hoge uitloopmodellen voor vrijstaande wastafels. Wilt u energie besparen, neem dan een wastafelkraan met een tap waarbij de doorstroming lager ligt. Een echt neusje van de zalm is een digitale kraan. Bij Sanitairtoppers.nl heeft u een ongelofelijk ruime keuze uit wastafelkranen uit modellen en stijlen. Voorop staat natuurlijk kwaliteit en bedieningsgemak. U zult altijd slagen bij het vinden van de juiste tap.


Een toilet is een onmisbaar onderdeel in badkamers. Naast het feit dat een toilet functioneel is mag het oog natuurlijk ook wat. Een mooi toilet kan een fraaie toevoeging zijn aan het interieur van uw badkamer. Een toiletzitting kan ook bijdragen aan de vormgeving van uw badkamer. Voorkeur is er het meest voor wit, maar waarom zou u niet kiezen voor een afwijkende kleur, design of een vrolijke opdruk? Laat uw toilet ook eens vriendelijke knipoog geven met een opvallende bril.


WC-brillen zijn er in veel soorten en maten. Als u een leuk ogende zitting wilt bevestigen op uw toilet, dan is dat geen probleem met een standaard bril. Standaard toiletbrillen passen op elke toiletpot omdat de bevestiging af te stellen is. Nadeel hierbij is dat ze niet altijd mooi op elkaar aansluiten. Wilt u een naadloze aansluiting, dan moet u kiezen voor een pot en bril van dezelfde fabrikant. Dit geldt ook voor bepaalde designbrillen die alleen passen bij een bepaald type toilet. U bent waarschijnlijk wat duurder uit, maar daarvoor heeft u wel een sieraad voor uw badkamer. Neemt u hem ook nog soft closing dan bent u van dat vervelende geklap van een vallende deksel af. Een soft closing gaat namelijk in een geleidelijke beweging dicht.


De juiste toiletzitting passend bij uw wensen, vindt u bij Sanitairtoppers.nl. U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan toiletbrillen in volop kleuren, stijlen en uitvoeringen.


Lees Meer:   http://www.sanitairtoppers.nl/kranen/wastafelkranen