Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Dankzij Badwanden Ruimtegebrek voor Whirlpool Baden Verleden tijd

Dankzij Badwanden Ruimtegebrek voor Whirlpool Baden Verleden tijd

Ultiem genieten doe je in het bubbelbad. Niets zo lekker als na een stressvolle dag bijkomen in je eigen jacuzzi. De warme waterstralen en luchtbellen hebben een uitermate ontspannend effect op het lichaam. Helaas hebben veel mensen niet de ruimte om deze relaxte ervaring in huis te kunnen halen. Maar er zijn oplossingen die het voor iedereen mogelijk maken. Je kan je bad of douche dus wel degelijk vervangen voor een echte jacuzzi!


Baden in luxe


Whirlpool baden zijn er in vele soorten en maten. Van niet groter dan een gemiddeld ligbad, tot professionele baden waar je met acht personen gebruik van kan maken. Ze kunnen zelfs op maat worden gemaakt. Sommige zijn uitsluitend gangbaar voor buitengebruik waar andere weer uitsluitend voor thuisgebruik zijn. En zeker het binnenbad wordt steeds populairder. Dit door de klimaatomstandigheden hier in Nederland en de wens om ook binnenshuis volledig tot rust te kunnen komen. Wie wil er nu niet thuis in luxe kunnen baden?


Moderne toepassingen


Waar bubbelbaden in het verleden niet meer waren dan standaard baden waar lucht in vrij kwam, zijn het vandaag de dag wellness apparaten met vele mogelijke toepassingen. Je kan er gewoon een bad in nemen terwijl je geniet van lichttherapie, al luisterend naar door jou geselecteerde muziek. De vele sterke jets zorgen voor een massage-effect terwijl je het gevoel hebt gewichtloos te zijn. Met het bedieningspaneel kies je zelf voor de sterkte hiervan. Samen met de warmte, zorgen deze effecten ervoor dat stramme gewichten en stijve spieren weer optimaal gaan functioneren.


Wat te doen bij ruimtegebrek?


Ruimtegebrek is een veelgebruikt argument om thuis geen jacuzzi te installeren. Maar ook voor whirlpool baden zijn er oplossingen. Je kan douche of bad gewoon vervangen door een bubbelbad dankzij bijpassende en op maat gemaakte badwanden. Hiermee is het mogelijk het bad ook als douche te gebruiken. De wanden zorgen ervoor dat water geen schijn van kans heeft om buiten de whirlpool terecht te komen en creëert een bad en doucheruimte in één. Je badkamerspecialist kan precies vertellen welke badwanden er als oplossing beschikbaar zijn voor de verschillende jacuzzi’s in hun assortiment. Zo kan ook jij dagelijks baden in grenzeloze luxe!