Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Van badkranen tot douchedeur, alles verkrijgbaar bij Sanitairtoppers.nl

Van badkranen tot douchedeur, alles verkrijgbaar bij Sanitairtoppers.nl

 

 

De badkamer hebben we door de jaren heen flink opgeknapt. Dat was ook wel nodig ook. De vorige bewoners hebben er duidelijk nooit iets aan gedaan en het sanitair was dan ook flink verouderd. We hebben een inloopdouche en een vrijstaand bad geplaatst. Ook zijn alle tegels vernieuwd en hebben we voor een badmeubel met dubbele wastafels gekozen. Het staande toilet hebben we vervangen door een wandcloset en de gedateerde verwarming door een hangende design radiator.

We zijn dan ook ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat. Het enige nadeel van de inloopdouche, was de vaak natte badkamervloer. Hoe vaak ik de kinderen ook gevraagd heb niet te spetteren, ze kregen het toch iedere keer weer voor elkaar er een waterballet van te maken. Ik was dit meer dan zat. Het leek me dan ook idee goed idee een douchedeur te plaatsen. Hiermee zou de natte badkamervloer voorgoed verleden tijd zijn.

Het leek me verstandig online te kijken naar wat er op dit gebied zoal verkrijgbaar is en zo het aanbod en de prijzen met elkaar te kunnen vergelijken. Op de site van Sanitairtoppers.nl zag ik een mooie douchedeur afgebeeld staan die goed bij de stijl van onze badkamer zou passen. Een mooie strakke glazen draaideur van extra sterk veiligheidsglas. Ik vroeg mijn man de ruimte van de inloopdouche op te meten. Ook hebben we de collectie badkranen bekeken. De kraan die we nu hadden beviel niet goed. Het assortiment bleek ook op dit gebied zeer breed. Natuurlijk hebben we alle badkranen uitgebreid bekeken. Uiteindelijk besloten we voor een vrijstaande kraan te kiezen. Hiermee zou ons bad een echte design uitstraling krijgen.

Het voordeel van een site als sanitairtoppers.nl is dat je alles online kunt bestellen. Je hoeft er de deur dus helemaal niet voor uit. We hadden ook helemaal geen zin in het weekend naar een drukke woonboulevard te moeten gaan. We besloten dan ook een online bestelling te plaatsen. Dit bleek heel eenvoudig en na de betaling ontvingen we direct een bevestiging van onze aankopen. Ik kan dan ook niet wachten tot de bezorgers langskomen. Dan is onze badkamer eindelijk echt helemaal af!