Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Voor Badkranen of een Douchekraan moet u naar Sanitairtoppers.nl gaan

Voor Badkranen of een Douchekraan moet u naar Sanitairtoppers.nl gaan

Bij het kopen van een douchekraan heeft u keuze uit heel veel modellen en uitvoeringen. Wat wilt u precies? Opbouw of inbouw, thermostaat of meng. Opbouw is relatief goedkoper en heel gemakkelijk te monteren. Toch kiezen steeds meer mensen voor inbouw. Inbouw geeft meer ruimte in de douche, u kunt de kraan plaatsen naar uw eigen wensen, bijvoorbeeld buiten de waterstraal, gebruik en onderhoud zijn hierdoor makkelijker. Daarnaast moet u kiezen voor een gewone mengkraan of een thermostaat. Een thermostaat heeft het voordeel dat u in een mum van tijd water heeft op de ingestelde temperatuur en deze ook constant blijft. Deze kranen zijn energiebesparend en veilig.


Wilt u iets speciaals als een regendouche of stortdouche, dan kunt u kiezen voor een combinatie met douchethermostaat, handdouche en glijstang plus een regendouche. U heeft dan echt iets luxueus waarmee u zich heerlijk kunt ontspannen.


Voor de juiste douchekraan vindt u in het assortiment van Sanitairtoppers.nl gerenommeerde merknamen die garant staan voor gedegen kwaliteit en duurzaamheid. Verbaas u over de mooie kwaliteitskranen tegenscherpe prijzen.


Badkranen zijn er in verschillende soorten en modellen. Zoekt u inbouw, thermostaat of vrijstaand, het is er allemaal voor uw badkamer. Het model waar de meeste mensen voor kiezen is het opbouwmodel met thermostaat. Voordeel van een opbouwmodel met thermostaat is dat het (kind)veilig is en energiebesparend. U kunt de temperatuur zelf instellen en deze wordt gehandhaafd. Als u kiest voor een lage doorstroming bespaart u ook nog eens energie. Bij een inbouwmodel moet u kiezen voor de wijze waarop het bad gevuld gaat worden, door middel van een baduitloop of via een badoverloopcombinatie. Een inbouwmodel bestaat uit een inbouwgedeelte en een afbouwdeel. Dit model ziet er geavanceerd sober uit, omdat alleen de bedieningsknop(pen) zichtbaar zijn. Een vrijstaand bad heeft al een indrukwekkende uitstraling in een badkamer en als u hierbij kiest voor een vrijstaand kraanmodel, dan verhoogt u deze unieke uitstraling nog meer.


Welke keuze u ook maakt uit het grote assortiment aan badkranen, u zult altijd slagen bij Sanitairtoppers.nl. Niet alleen is er volop keuze in modellen en stijlen, maar u kunt er van verzekerd zijn dat u kiest voor topkwaliteit.

Lees Meer:   http://www.sanitairtoppers.nl/kranen/badkranen