Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Badwanden, Wastafels, Inbouwkranen en Andere Onderdelen Voor in uw Badkamer

Badwanden, Wastafels, Inbouwkranen en Andere Onderdelen Voor in uw Badkamer

Soms is het tijd voor verandering in huis. De badkamer is dan een mooie ruimte om mee te beginnen. Daar verzorgt u zichzelf immers, daar komt u tot rust en het is de ideale locatie om een stukje wellness voor uzelf te creëren. Met een aantal kleine onderdelen kunt u al grote veranderingen voor het zicht aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van uw opzet kranen door moderne inbouwkranen of het vervangen van het douchegordijn door trendy glazen badwanden.


Bad of douche?


De keuze voor een bad of douche is geheel persoonlijk. Wanneer u voldoende ruimte beschikbaar heeft, zou u zelfs voor beide kunnen kiezen. Wanneer dat helaas niet het geval is, dan kunt u zelfs daar nog een oplossing voor vinden. U kunt het bad en de douche immers met gemak combineren. Wanneer u een bad installeert en daar badwanden op laat plaatsen, heeft u de zekerheid dat het geheel er strak uitziet terwijl de vloer rondom het bad geen last heeft van het water. Wel zo gemakkelijk, schoon en veilig.


Wat voor tegels kunt u beste kiezen?


Nieuwe tegels doen enorm veel aan de uitstraling van uw badkamer. U kunt het strak en modern aanleggen met grote tegels op de vloer en aan de wand, of juist wat speelser door voor patronen in het tegelwerk te gaan. Een klassiek karakter bereikt u dan weer met natuursteen. Waar u wel goed op moet letten, is de gladheid van de tegels. Er zijn tegenwoordig tegels met een anti-sliblaag beschikbaar, wat zeker in de badkamer wel zo veilig is. Voor de zekerheid kunt u op de vloer ook een anti-slibmat neerleggen. Ook deze zijn in vele soorten, kleuren en maten beschikbaar en is gelijk nog wat warmer aan de voeten ook!


Zijn er veel verschillende soorten wastafels?


Juist wastafels zijn er tegenwoordig in duizenden variaties. Kijk alleen al naar het materiaal. Dat kan van glas, metaal, porselein, natuursteen of nog vele andere materialen zijn. Een wastafel kan op een badmeubel geplaatst worden, maar er zijn ook vrijstaande wastafels verkrijgbaar. Met mooie inbouwkranen zorgt u ervoor dat u de komende jaren weer van en in uw badkamer kunt genieten. Vraag uw badkamerspecialist om meer informatie!