Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Hangtoilet en bijpassend Toiletmeubel

Hangtoilet en bijpassend Toiletmeubel

Het is een onmisbaar onderdeel in iedere woning. We maken er dagelijks meerdere malen gebruik van en daarom mogen we er best weleens bij stilstaan. Het toilet. Hoewel de meeste woningen standaard worden uitgerust met staande toiletten, zien we in nieuwbouwwoningen steeds vaker het wandcloset terugkomen. In tegenstelling tot de staande versie, wordt een hangende uitvoering aan de wand vastgemaakt en gecombineerd met een inbouwreservoir. Hierdoor is alleen de bedieningsplaat zichtbaar waarmee men een kleine of grote hoeveelheid water kan doorspoelen.


Waarom is het hangtoilet populair?


Zoals hierboven al beschreven, zweeft een wandcloset als het ware boven de vloer. Hierdoor blijft de vloer vrij wat een ruimtelijk beeld geeft. Vooral in kleine toiletruimtes en badkamers is dit dan ook een goede oplossing. Daarnaast kan de vloer gemakkelijk gereinigd worden. Doordat er in tegenstelling tot staande modellen geen spoelreservoir zichtbaar is, oogt het geheel ook zeer modern en strak. Een hangtoilet is verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen en stijlen. In combinatie met een bedieningspaneel in de zelfde stijl als de rest van het badkamerinterieur, ontstaat er een mooi geheel.


Maak de ruimte compleet


Maar een toilet is niet compleet zonder toiletmeubel. Ook deze zijn verkrijgbaar in talloze ontwerpen, stijlen en afwerkingen. U kunt er niet alleen een wastafel in kwijt, het biedt u ook opbergruimte voor diverse spullen als toiletartikelen en schoonmaakspullen. Doordat deze keurig achter deurtjes en in lades kunnen worden opgeborgen, blijft uw toiletruimte of badkamer opgeruimd en oogt deze rustig er sereen.


Waar kan ik deze onderdelen vinden?


Voor een nieuw toilet en bijpassend toiletmeubel kunt u terecht bij uw sanitair specialist. Hiermee bedoelen we niet de doe-het-zelver bij u om de hoek, maar een sanitairwinkel waar u kunt rekenen op eersteklas kwaliteit, service en advies op maat. Het voordeel van het doen van een aankoop in een professionele sanitairwinkel is dat de ervaren verkoopadviseurs u uitstekend kunnen helpen bij het bepalen van de juiste indeling van uw sanitaire ruimte. Vaak doen ze dit met behulp van een 3D computerprogramma waarmee een ontwerp gemaakt kan worden van uw droombadkamer. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weet u zeker dat u de juiste aankoop doet.