Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Hang wc en Villeroy en Boch baden – De Trends van nu!

Hang wc en Villeroy en Boch baden – De Trends van nu!

Interieurstyling beperkt zich al lang niet meer tot alleen de woonkamer en badkamer. Ook voor badkamers zijn er diverse trends. Door uw badkamer van mooi sanitair te voorzien, creëert u naast een praktische ruimte ook een ruimte waarin u uitgebreid kunt ontspannen. Voor de finishing touch zijn er prachtige tegels en accessoires verkrijgbaar.


Door de stijl van het interieur in uw woning ook in uw badkamer door te voeren, ontstaat een mooie eenheid. Uiteraard kunt u het kleurenpalet doortrekken, of juist kiezen voor contrasterende tinten. Durf te combineren en kies voor grote vloertegels en muurstrips of mozaïektegels aan de wand. Belangrijk is om een keuze te maken uit de diverse soorten sanitair die er verkrijgbaar zijn. Kiest u voor een staand toilet of een hang wc? De laatste jaren kiezen de meeste mensen voor een hang wc. Dit omdat hiermee een moderne sfeer ontstaat en doordat de vloer vrij blijft, ook het reinigen van uw vloertegels zeer gemakkelijk is. Waar gaat uw voorkeur naar uit?


Wanneer u een keuze moet maken tussen een douche en bad, kies dan voor de meest praktische oplossing. Vergeet niet hierbij rekening te houden met de beschikbare ruimte in u badkamer. Een bad neemt nu eenmaal meer ruimte in beslag. Het mooiste is natuurlijk wanneer u de laatste trend, een stortdouche, kunt combineren met een bad. Op dit gebied heeft u keuze uit zeer veel soorten van diverse merken. Villeroy en Boch steekt hier met kop en schouders bovenuit. De Villeroy en Boch baden zijn niet alleen van de beste kwaliteit, maar zijn ook nog eens echte eyecatchers in iedere badkamer. Villeroy en Boch baden zijn verkrijgbaar in zeer veel stijlen, uitvoeringen en afmetingen.


Wilt u meer weten over de laatste trends op het gebied van sanitair en badkamers? Neem dan eens een kijkje op de website van Sanitairtoppers.nl. Hier kunt u terecht voor los sanitair, maar ook voor het samenstellen van een compleet nieuwe badkamer. U heeft keuze uit een enorme collectie van de beste merken in alle denkbare stijlen en profiteert van zeer scherpe prijzen. Doe badkamer ideeën op en laat u inspireren!


Lees Meer:   http://www.sanitairtoppers.nl/toilet/wandcloset