Zitbaden.jouwweb.nl
Home » Bedieningsplaten en Designradiatoren

Bedieningsplaten en Designradiatoren

Waarvoor dienen bedieningsplaten?


Dit zijn panelen met bedieningsknoppen die worden gebruikt voor het doorspoelen van een toilet of urinoir. Zij vormen een onderdeel van een inbouw-sanitairinstallatie met spoelreservoir. De knoppen zijn het enige zichtbare gedeelte van de installatie. Er zijn zeer veel uitvoeringen verkrijgbaar.


Welke keuze heeft u in deze bedieningsknoppen?


Deze knoppen zijn te verkrijgen met 1 knop of 2 knoppen. Met 1 knop heeft u alleen een spoel/stop functie, met 2 knoppen kunt u kiezen voor een grote of kleine spoelbeurt. Tegenwoordig zijn de meeste platen uitgevoerd met een waterbesparende en milieuvriendelijke spoeltechniek. Omdat alleen de knoppen zichtbaar zijn, wordt er aan de uitvoering en stijl veel aandacht besteed. Er is dan ook een grote keuze uit materiaal. Kiest u voor kunststof, glas of roestvrijstaal en welke kleur en stijl heeft uw voorkeur? Er zijn zelfs mogelijkheden om een integreerbare geurafzuiging toe te voegen die onaangename geuren verwijdert.


Waar kan ik een bedieningspaneel aanschaffen?


Voor een ruim assortiment van bedieningsplaten kunt u terecht bij Sanitairtoppers.nl. In deze online sanitairwinkel kunt u kiezen uit een prachtige collectie bedieningspanelen in diverse stijlen en uitvoeringen. U zult er zeker een set vinden die past bij het interieur van uw badkamer.


Collectie designradiatoren

 

Naast bedieningspanelen treft u bij Sanitairtoppers.nl ook een groot assortiment radiatoren. Deze zijn niet alleen ideaal in uw badkamer, maar kunnen bijvoorbeeld ook in de keuken of een andere plek in huis worden geplaatst. Zo kunt u iedere ruimte in uw woning op een stijlvolle manier verwarmen. De vormgeving van deze radiatoren is prachtig waardoor deze een sieraad zijn voor uw huis. Wat is er nu mooier dan een adembenemend staaltje van design dat ook nog eens voor een aangename temperatuur zorgt?


Welke soorten verwarmingselementen zijn er?


Naast de traditionele horizontale elementen zijn er ook verticale uitvoeringen verkrijgbaar. Deze laatste doen het prima in de badkamer omdat ze ruimte besparen. Er zijn prachtige designexemplaren verkrijgbaar waarvan een de meeste uitstekend te gebruiken zijn om handdoeken aan op te hangen zodat deze snel drogen en heerlijk warm zijn wanneer u zich af wilt drogen. Deze eigentijdse radiatoren zijn dan ook multifunctioneel en daardoor eigenlijk onmisbaar in uw badkamer.